• Фитнес Каталайзер - Карнитрин

Фитнес Каталайзер - Карнитрин Продукт за по-лесно изгаряне на мазнини

Ферментен активатор на мастния обмен.

Мазнините са прекрасен източник на енергия и затова нашият организъм се запасява с енергия във вид на мазнини. Има обаче един проблем – те много лошо «горят». Този проблем прави почти всеки от нас заложник на излишното тегло. Ако ни потрябва енергия, то организмът ще „изгаря” за производството й всичко, което му  е удобно – белтъчини, въглехидрати, но само не и «огнеупорните» мазнини. От друга страна, ако в организма се появи излишък на енергия, то той я преобразува и натрупва във вид на мазнини. И по такъв начин така любимите ни сладки въглехидрати, само след няколко часа се оказват трансформирани в мастна тъкан.

Само по един начин може да се разкъса този порочен кръг – мазнините да станат горими и едновременно с това да се намали вероятността за превръщане на въглехидратите в мазнини. Удивителното е, че нашият организъм има такива възможности! Истината е, че за това се изисква наличието на специални биокатализатори. Карнитрин – това е комплекс от специални биокатализатори, които способстват за  изгарянето на мастната тъкан и препятстват отлагането на нови мазнини. Задачата на този комплекс е да задейства в процеса на образуване на енергия (когато ние активно се движим) не белтъците и въглехидратите, както това става обикновено, а  мазнините, ето защо продуктът е ефективен при физически натоварвания.

Биокатализатори, влизащи в състава на «Карнитрин»:

Теобромини. Тези природни тонизиращи съединения на зеления чай ни помагат да преодолеем първия проблемен момент при изгарянето на мазнините – те надеждно са съхранени в мастните клетки и да ги извадим оттам не е лесна задача. Теобромините активират адреналиновите рецептори на повърхността на мастните клетки, а на свой ред адреналинът разцепва мазнините и ги извежда в кръвта.

Елеутерозиди. Тези биологично активни съединения на елеутерокока (сибирския жен-шен) повишават синтеза на ендорфините, които действат на мастните клетки аналогично на адреналина, т.е. предизвикват разцепването на мазнините и освобождаването им в кръвта. Елеутерозидите също така активизират бързото изгаряне на въглехидратите, като по този начин предотвратяват превръщането им в мазнини.

L-карнитин.Тази аминокиселина ни помага да преодолеем втория проблемен момент -  изгарянето на мазнините. Когато мазнините вече са попаднали в кръвта, те могат да проникнат в клетките, нуждаещи се от енергия. Вътре в клетките има специални «електростанции» - наречени митохондрии, в които мазнините изгарят с образуването на енергия. Но в обикновени условия големите мастни молекули не могат да се «промушат» през обвивката на митохондриите, а това означава, че не могат и да «изгорят». За това им е необходим «локомотив», който да ги «превози» подобно на движението на влака през тунел. Ролята на локомотива се изпълнява именно от L-карнитина.

Начин на употреба: възрастни – по 2 капсули сутрин по време на хранене или при планирано физическо натоварване – по 2 капсули половин час преди натоварването.

Karnitrin ™ - най-добрият избор за хора, които активно се занимават със спорт и фитнес. L-карнитин, екстракти Сибирският женшен и зелен чай помагат за поддържане на оптимален енергиен метаболизъм. Витамин С поддържа нормалната функция на имунната система по време и след интензивни тренировки.

Активен състав: природен липолитичен комплекс Карнивитал™ (екстракт от зелен чай, L-карнитин тартрат, аскорбинова киселина), екстракт от елеутерокок (сибирски жен-шен)

Опаковка: 60 капсули

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Фитнес Каталайзер - Карнитрин

  • 28,80лв.


Свързани продукти

Фитнес Каталайзер - Хромлипаза

Фитнес Каталайзер - Хромлипаза

Фитнес Каталайзер - Хром - минерал на естествената хармония.ХромЛипаза - Продукт подпомагащ отс..

36,00лв.

BODY COMPLIMENT. Очистващ турбо-чай

BODY COMPLIMENT. Очистващ турбо-чай

Очистващ фиточай за извеждане на токсините и излишната течност от организма.Билковият турбо-чай уско..

10,80лв.

SH Sport. Комплекс аминокиселини BCAA

SH Sport. Комплекс аминокиселини BCAA

Поддържа мускулния растежКомплексът за интензивни тренировки съдържа три вида аминокиселини в идеалн..

31,20лв.

Body Compliment. Масло-скулптор против целулит

Body Compliment. Масло-скулптор против целулит

Масло- скулптор на основата на розов пипер: антицелулитен ефект, елиминиране на токсините, намаляван..

26,40лв.

Напитка Pure Heart (Чисто сърце)

Напитка Pure Heart (Чисто сърце)

Натурална напитка с биоактивни бета-глюкани от овес SweOat®: вкусен източник на хранителни фибри.За ..

25,20лв.

Етикети: фитнес-каталайзер, карнитрин, сибирско-здраве-пловдив, sibirskozdrave-plovdiv, хранителни добавки, природна медицина, отслабване, Карнивитал™, елеутерокок